Lion Fight 59 resultat

I lördags ägde Lion Fight 59 rum på Kooperativet i Göteborg. Lion Fight är en mycket prestigefull gala, att de för första gången arrangerar ett event i Sverige är betydelsefullt för svensk thaiboxning. Det bjöds på ett fullspäckat fightcard med många stjärnor och matcher av mycket hög kvalité.

Två av våra fighters från Lejonkulan ställde upp: Joakim Hägg och Nicholas Bryant. Båda två vann sina matcher och gjorde mycket bra ifrån sig! Joakim Hägg vann på enigt domslut mot den norska mästaren Andreas Iversen. Nicholas Bryant vann via knockout med armbåge i fjärde ronden mot Joshua Scales från USA.

Kvällen blev en succé och vi är mycket stolta över våra fighters insatser! Nedan följer lite bilder från galan.

Göteborgsposten tillägnade var sin artikel till både Joakim och Nicholas som går att läsa här:

Artikel om Joakims match
Artikel om Nicholas match