Mikenta Fight Night resultat

2 - 0, Göteborg - Danmark

I helgen hade Mikenta fight night sin första gala för året 2022. På matchkortet befann sig Lejonkulans Jacob Stenberg och Leo Eshagi, tillsammans med Joakim Hägg och Robin Sundlöf som coacher.

Jacob Stenberg var först ut och mötte en dansk southpaw. Jacob överlistade sin motståndare genom teknisk briljans tillsammans med hårda sparkar och kunde genom det säkra en given seger med domarsiffrorna 3-0. Leo Eshagi gick senare en av galans huvudmatcher. Leo var taggad redan från start och lät ingenting gå åt slumpen. Snabba tekniker, många kombinationer och stenhårda lowkicks gav den danska hemma fightern det tufft. Motståndaren rev upp en gammal skada på hans skenben och dansken valde att avbryta. Vinst för Leo.

Jocke och Robin genomförde en exemplarisk coachning som innebar två vinster med sig hem.

Tack till Kru och alla supporters som åkte ner till Mikenta och ni som supportade via sociala medier.

Bra start på året, vi blickar framåt. /Lejonkulan