Assouik Fight Night i Köpenhamn

Göteborg muay thai - Lejonkulan. Sweden goes Denmark Assouik Fight Night fight Night. 15/10

Denna helg åkte vi ner till våra grannar söderut för att dela ut julklappar i förtid. 🎁🧨

Först ut var Daniel som mötte en lång och duktig motståndare från Assouik som skakade han med bra kombinationer. Oavsett så valde Daniel att kriga på och vände på matchen genom att vara minst lika generös tillbaka. Daniel vann matchen och fick med sig bra lärdomar.

Andra matchen fightades Alireza mot en duktig motståndare från Assouik där det blev en del utbyten och Alireza fick ner motståndare på räkning med en leverspark för att sedan avsluta på KO.

Tredje matchen var det dags för Noak som mötte en duktig stenhård motståndare från Spanien i K1 regler. Det var en väldigt jämn match där det utväxlades fina tekniker mellan båda. Tyvärr förlust denna gång.

Fjärde matchen var det Joakims tur att kliva in mot en erfaren och lurig motståndare som han tidigare mött 2019. Det var en tuff match där små marginal gjorde skillnaden. Denna gång Tyvärr förlust.

Vi tycker fortfarande om att dela ut julklappar m.m. och oavsett vinst, förlust, väderförhållande så återgår vi verkstaden på Lejonkulan för att jobba vidare och förbättra oss. 📐🛠📝⚗️

Noahs match blev tyvärr inställd någon dag innan och man lyckades Tyvärr inte hitta nytt motstånd på kort varsel.

Tusen tack till er vänner och klubbkamrater som supportat hemifrån och ni som åkte ner till Köpenhamn för stream och support på plats. 🙏🏽💙

Även till er som hjälpt till med prepp innan matcher nere på klubben.

Sist men inte minst stort tack till Ahjarn Risberg och Khru Mattias, Bobo och Alessandro för allt tid, svett och själ som lagts ner för att det ska rulla på.

Alltid 100% kärlek hos Lejonkulan.

Respect to all out opponents! 🙏

Detta inlägg genereras automatiskt via vårt Instagram-flöde. För att se original-inlägget klicka här