Tillsammans är vi fler och starkare

Ett viktigt budskap som vi på Göteborg Muay Thai står bakom.

Tillsammans är vi fler och starkare 💯

Text nedan ⬇️

"Dags för att ta ett seriöst samtal och berätta något som faktiskt är viktigt och handlar om gäng och rekrytering.

Jag skulle vilja råda att om man har barn mellan 8~17 år om att prata med sina barn om att aldrig ta emot pengar eller saker av andra. Speciellt inte äldre. Det är ett tips som faktiskt kan rädda just ditt barn från att hamna i tråkiga situationer som kan utveckla sig väldigt destruktivt.

Det börjar nämligen smått med något oskyldigt till en början, bli bjuden på läsk,godis, en pizza, McDonald's m.m och går sedan över till pengar, märkeskläder, dyrare saker och sen sitter de fast. Barnen känner att de inte kan säga nej när de tillfrågas om att börja göra tjänster för den som har gett dem saker. Det kan även tryckas på med hot om att de står i skuld pga att de fått den och den saken.

Ett annat viktigt råd är även att alltid fråga och ifrågasätta var saker kommer ifrån eller vem som har köpt det om de kommer hem med nya saker oavsett hur oskyldig förklaringen låter. Det är inte normalt att ett barn på ~13 år kommer hem med massa pengar, en ny och dyr jacka eller senaste mobiltelefonen när de har en månadspeng på ett par hundralappar eller kanske ingen alls.

Var inte rädda för att ta diskussionen eller konflikten som kan följa efter. Det är din skyldighet som förälder att alltid skydda dina barn.

Det är förstårerligt att som förälder ha fullt upp med ekorrhjulet och försöka hinna med barnens bästa. Men nu har denna problematik (som funnits långt tillbaka) med dessa ovannämnda metoder fått en mkt större spridning i samhället och kan nå dom kretsar som tidigare var förskonade ifrån detta.

Vi pratar av erfarenhet och inte baserat på mediala rubriker som ekar i dessa tider. Var vänliga och ta detta seriöst för det gör vi.

Inflytande är A och O! Det är inte lätt att säga "NEJ" och inte "STÄLLA UPP" för någon som har varit "SNÄLL" mot dig när du blivit bjuden och bortskämd av att tagit emot "HJÄLP" eller "LYX".

Mvh Farnam Mirzai Ordförande Linköping Muay Thai"

/Crew Gbg Muay thai

Detta inlägg genereras automatiskt via vårt Instagram-flöde. För att se original-inlägget klicka här