Lingnoi Muay Thai - Personlig träning och events

Privatlektioner

Patrick, aka Lingnoi erbjuder privatlektioner för nybörjare och professionella fighters. Har du precis börjat, kört några år och vill komma i form igen eller tävlar du i MMA och vill bättra på din striking? Alla är välkomna oavsett erfarenhet.

Alla lektioner skräddarsys efter elevens önskemål. Med över 15 års erfarenhet av thaiboxning, SM Guld, VM Brons, 25 proffsmatcher, 3 år som fighter i Svenska Landslaget och numera coach i Svenska Landslaget kan Lingnoi hjälpa dig att uppnå dina mål.

För frågor och information om priser och träningsupplägg: Ring Patrick på: 070-401 73 58 eller kolla efter Lingnoi Muay Thai – Personlig Träning och Events på Facebook och skriv ett meddelande.

Svensexor och möhippor

Efter era önskemål skräddarsys ett unikt och roligt paket för bruden/brudgummen och hela gänget. Ni kan välja mellan att köra ett hårt och roligt träningspass tillsammans eller vill ni se hedersgästen sparras mot en världsmästare i thaiboxning så finns det flera kvinnliga och manliga proffs till ert förfogande. Vi säljer ingen alkohol men BYO är helt okej. Bakom vår schysta bardisk kan mixa ni ert medtag och njuta av showen. Kontakta Patrick och bestäm ett upplägg som passar er.

Seminarium och träningsläger

Lingnoi erbjuder seminarium och träningsläger för kamsportsklubbar och kompisgäng. Eventet kan ske på Lejonkulans centrala lokaler i Göteborg eller på er hemort. Kontakta Patrick och bestäm ett upplägg som passar er.

Teambuilding

Personaldagar på jobbet? Genom roliga övningar får ni lära er att samarbeta utanför kontoret i en svettig miljö. Duschar och utrustning finns till ert förfogande.

Om Lingnoi

Lingnoi betyder 'liten apa' på Thailändska och det var det Patrick blev döpt till av sin tränare i Thailand för 15 år sedan. Men apor i Thailand är vördade efter den buddistiska krigaren och apguden Hanuman. Med 15 års erfarenhet, SM Guld, VM brons, 25 proffsmatcher, 3 år som fighter i Svenska landslaget och numera coach i landslaget kan Lingnoi hjälpa er utvecklas som fighter eller få ett lyckat event.