Lejonkulan erbjuder hjälp under Corona-epidemin

Hej gott folk,

Vi från Lejonkulans thaiboxningsklubb har nu valt att stänga klubben tills det har lugnat sig med spridningen utav Coronaviruset (COVID-19). Vi tycker såklart att det är jättetråkigt och vill då kunna spendera den tid vi har till något användbart.

Vi från Lejonkulan vill då erbjuda hjälp åt äldre personer och andra inom riskgrupper. Vi tänker alltifrån handla hem varor från matbutiker, hämta hem mat, mediciner och liknande som kan underlätta er vardag.

Vi kommer givetvis se till så att vi själva är friska och håller god hygien. Vi vet också att det har varit bedrägerier de senaste gällandes sådan hjälp, för att försäkra er så kommer vi att identifiera oss på bästa möjliga sätt.

Hoppas att vi kan vara till hjälp och underlätta för er som verkligen behöver det. Vi kommer att finnas runtom i Göteborg, vi har inga problem med distanser då vi är väldigt atletiska och ser det även som träning 😉

Hör av er vid intresse,

Mvh
Ledningen av Lejonkulan